De Schalkse Vlaming
Cuijk - Noord-Brabant
www.deschalksevlaming.nl
Naam
De Schalkse Vlaming
Sector
Fastfoodrestaurants, cafetaria’s, ijssalons, eetkramen e.d.
Werkenden
2-4 werknemers
Adres
Adres verborgen. Dit bedrijf wil geen ongevraagde postreclame of verkoop aan de deur.
Postcode
5431DS
Plaatsnaam
Cuijk
-785564 /cuijk/van-haute-cuisine-naar-haute-friture-in-cuijk-zo-bak-je-de-beste-friet~a4bd4f09/ 0 00 0485 1 10 11 12 14 15 16 16.00 16.50 2 20 20.00 2019 21.00 22 25 3 30 35 4 40 45 5 50 5431 6 60 7 7.95 70 75 75/3 90 95 af amsterdam angus apart artikel asperg aspergecroquet atjar au augurk bacon bamischijf bestell biefstuk bitterbal bitterball black bord broodj burger caesar capri capri-sun champignon champignon-truffelcroquet chef contact croquet crouton cuijk curry dakterras de dinsdag diver diversiteit dog donderdag dragonmayonais drankj ds ervan flink friet frietjes frikandel fritessaus fritur frivol garnaalcroquet garnitur gauw gebak gefrituurd geitenkaascroquet geitenkaassalad gelderlander geniet gerecht gerookt geserveerd geslot gewon gezell gezinszak grag groenteloempia groentencroquettes grot hal hamburger hapj hart heerlijk hom hot huis huisgemaakt hummus iederen indian info@deschalksevlaming.nl italiaan jerseykas kaassoufles kabeljauw kalf kalfsragout kas kerkstrat ketchup kibbelingspies kinderbox kip kipburger kipnugget kippenragout kipsat klein kun lekker maandag martinuskerk mayonais media mee mei mixed mosterdmayonais nem nieuw normal oktober old onz openingstijd oud p.p parmaham parmigiano pindasaus plant plat plek prachtig rauwkost restaurant risotto risotto-sat rod royal rund rundvleescroquet salad salades sat satesaus sauz scampi schalk server shii shii-tak sint sla snack speciaal special spies stoofvles stroganoff stuk sun tafel tak tartaarsaus terecht terras tomaat-risotto tomaat-risotto-parmigiano tomat truffelcroquet truffelmayonais ui uiteraard uitjes uitzicht uur v vent ver verantwoord verpak verrass verwenmoment vlam vlaming vol vol-au-vent vrijdag we websit welkom wij witlof woensdag www.gelderlander.nl www.gelderlander.nl/cuijk/van-haute-cuisine-naar-haute-friture-in-cuijk-zo-bak-je-de-beste-friet~a4bd4f09/ zalm zaterdag zondag
Vind meer informatie over De Schalkse Vlaming in de interactieve versie