Contact | colofon

Bedrijfsinformatie

Deze website bevat openbare bedrijfsinformatie. Bij bedrijven waarvan bekend is dat ze geen ongevraagde postreclame of verkoop aan de deur willen, is het adres verborgen. Ook zzp'ers (bedrijven met minder dan twee werkenden) zijn niet opgenomen.

Wijziging doorgeven

Je hoeft normaal gesproken geen wijzigingen aan ons door te geven. Wijzigingen bij de KvK worden automatisch verwerkt. Mocht een wijziging na enkele maanden niet zijn verwerkt, dan is er mogelijk recent of langer geleden iets misgegaan.

Stuur dan een berichtje via Bedrijven op de kaart - support en vermeld daarin (1) de link naar de pagina over je bedrijf op bedrijvenopdekaart.nl of op bedrijvenopdekaart.nl, (2) wat je wilt wijzigen met de oude en de nieuwe waarde, en (3) een link naar de juiste informatie op de KvK-website. Vermeld er alsjeblieft bij dat de informatie bij de KvK de afgelopen maanden niet is aangepast.

Wil je gegevens wijzigen die we niet kunnen controleren bij de KvK, dan is het belangrijk om te laten blijken dat je het bedrijf vertegenwoordigt. Gebruik dus bijvoorbeeld geen 'anoniem' e-mailadres (Gmail e.d.), maar een e-mailadres dat hoort bij het domein van het bedrijf. Het kan zijn dat we om extra informatie vragen voordat we de wijziging doorgeven aan onze leverancier.