Wijk 22 Zaandam West
Interactieve versie
U vindt veel meer informatie per bedrijf en veel meer bedrijven. Ook kunt u filters toepassen en exporteren naar Excel.
Bakery Institute The Netherlands B.V.
Zaandam - Noord-Holland
www.bakeryinstitute.nl
Naam
Bakery Institute The Netherlands B.V.
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Werkenden
2-4 werknemers
Adres
Adres verborgen. Dit bedrijf wil geen ongevraagde postreclame of verkoop aan de deur.
Postcode
1506EK
Plaatsnaam
Zaandam
+31 -08 -10 -2024 0 05/07/2024 06/06/2024 1 12 13 15 1506 172 19 2 20/06/2024 2011 2024 226 25 3 4 45 5 57 61 75 9 actuel adres algemen all allen ambacht american are bak bakboek bakery baking bakker bakkerijbranch bakkersvak basis begrijp behoudt bekijk belangrijk bepaald beschuitfabriek beter bied biedt bijeenkomst blader blijf bon boulangerie bouw branch brod carrièr carrière-switcher central certificer chocolad chocolaterie compliment contact context cursist cursus cursusaanbod cursusoverzicht cursuss dag dagelijk dan dankzij de del ding docent doel doelgroep doet donderdag doorgewinterd dosis duidelijk duo dynamiek e e-mail eerstvolg eig eindelijk ek enig enthousiast erop ervan ervar event fabriek faq fascinatie feestj fijn flink fod for founder functie ga gebied gebruik gedemonstreerd gedrev geeft gegev geholp geleerd gemaakt gemak generaties geniet gericht gezond glacerie goed goei grondstoff handgemaakt hel het hog hom hoogt huis iederen ijsbereid impact info@bakeryinstitute.nl ingredient initiatief inschrijv inspirer instagram institut introductie kennis kennisfestival keuk knap koek kok kom kunt kwaliteit lat leerling leert leerzam legt lekker lekkernij les lesstof leuk liefd maakt magazines mail mak manier maximal mee mens microbakkerij mogelijk mooi nadat natur neemt nem nieuw oktober omgang omgev ontwikkel onz opgericht opleid opleider organiseert organiser oud oud-student pakket particulier patisserie person petit plat pop pop-up praktijkervar praktijkgericht praktisch prettig privacyverklar process professional professionel pur recept receptur reis rondom ruimt s sam september slag snapt stapp stat steward stor structur student stuk surinam switcher t/m team techniek temperatur tempo theorie thought thuisbakker tijden toegelicht toekomst toepas tropisch typ uitgebreid up vak vakmanschap vanaf vanuit variatie varieert vegan verbeter verhal verheug verkad verstan vervolgcursus verwacht viennoiserie vind visie voeding voel vol volg vond voorbereid voorma
Vind meer informatie over Bakery Institute The Netherlands B.V. in de interactieve versie